PRIMER EQUIP | Crónica partit contra Manresa

Victòra justa del Manresa FS

El partit va començar amb dos gols del Manresa en els primers dos minuts, que van ser claus en el resultat final del partit. El primer degut a una pèrdua de pilota en la sortida de pressió dels nostres jugadors i el segon en jugada d’estratègia en un servei de banda. A partir d’aquí, el partit es va equilibrar i els 2 equips van disposar d’ocasions però el marcador no es va moure durant molts minuts. Ja a les acaballes de la primera part, dues pèrdues de pilota en camp contrari van propiciar dos superioritats letals per part del Manresa posant el marcador a la mitja part en un clar 0-4.

Els dos gols del Manresa en els primers dos minuts van ser claus

Ja en la segona part, els jugadors de Jordi Tuset van pujar l’alçada de la seva defensa provocant errades en la sortida de pilota del Manresa i disposant de bones ocasions però sense encert. Fins a la meitat de la segona part, el Salou no va escurçar distàncies i va ser des del punt de penal on Omar va transformar un clar penal comès sobre Pavel. L’expulsió del Jordi Porqueres a falta de quatre minuts per finalitzar el partit, van esvair totes les esperances de poder treure un resultat positiu. Es van aguantar els dos minuts sense encaixar cap gol i els darrers dos minuts es va intentar jugant de 5 però el porter manresà va estar molt encertat i el marcador no es va moure.

«Estic content amb l’actitud dels jugadors, sobretot en la segona part»

El mister Jordi Tuset ha valorat positivament el treball de l’equip: «Estic content amb l’actitud dels jugadors, sobretot en la segona part, on han lluitat fins l’últim segon per intentar remuntar un partit que s’havia posat molt desfavorable a la mitja part».  Per altra banda també ha reconegut una de les debilitats en aquest inici de temporada: «cal millorar la concentració en les jugades d’estratègia defensiva que ens estant costant gols cada setmana».