PRIMER EQUIP | Diumenge tots al Milà

PRIMER EQUIP | Diumenge tots al Milà

Els dos únics equips invictes ens trobem diumenge al Milà

 

Després de les tres primeres jornades només queden dos equips que compten els seus partits per victòries, el nostre Primer Equip i el Manresa FS.

 

2017-09-27_11-34-27

 

 

Els manresans amb una plantilla configurada per guanyar la lliga amb grans fitxatges provinents de Primera Divisió com són Oussama (Ex-Ribera Navarra) i Corvo (Ex-Catgas) i amb jugadors de gran qualitat com Gordillo vindran a Salou amb la moral alta després de derrotar en les tres primeres jornades a La Unión, Cerdanyola i Castelldefels.

Per la nostra part, amb el clar objectiu de sumar ràpid els punts que ens donin la permanència un any més a Segona Divisió B, afrontem el partit amb molta motivació després de guanyar a Canet i La Union a domicili i a Barceloneta al Milà. Avui es fa l’última sessió d’entrenament abans del partit.

 

«Espero tornar a veure la marea taronja que mai falla en els partits importants»

 

El nostre President envia un missatge a l’afició «espero tornar a veure la marea taronja que mai falla en els partits importants» i ha volgut incidir en que «tenim clar que el nostre objectiu és la permanència, però després de quatre temporades seguides a la categoria aquesta victòria ens donaria un plus d’il·lusió important».

Per altra banda, el cos tècnic valor molt positivament la dinàmica d’entrenaments de la setmana i confirma que tota la plantilla està preparada per jugar el partit.

 

«Jugar al Milà és especial»

 

A més l’equip també fa una crida a tota l’afició a omplir el Milà per ajudar-los a aconseguir una victòria que ens situaria liders en solitari. Un fet que mai abans s’ha aconseguit. El nostre capità Aitor Vega ha valorat la importància del Milà en els partits importants, «jugar al Milà és especial perquè sempre sentim molt aprop els ànims de l’afició, i aquesta vegada esperem que es facin notar encara més».

 

Us hi esperem a tots i totes diumenge a les 12:00 al Milà!!!